Udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude på adressen

Udskiftning af forrude på adressen, kommer i København og på hele Sjælland.

Er din forrude revnet?
Har forruden fået et stenslag?
Måske skal forruden bare skiftes fordi den har mange ridser?

Er din forrude på bilen revnet eller har et stenslag mindre end ca. 5 cm fra kanten, skal  du have skiftet forruden. Har forruden mere end 7 stenslag, kræver loven en udskiftning af forruden.

Få et tilbud på en udskiftning af forruden

Skriv til mig ved at udfylde formularen til højre, så ringer jeg til dig med en pris på en ny forrude til din bil.

Når forruden skal skiftes, er der visse forholdsregler man skal tage højde for. Karrosseriet afdækkes for at undgå ridser på bilen, ligesom interiøret afdækkes grundigt inden forruden fjernes, dels for ikke at beskadige det, men også at undgå glassplinter i bilen. Herefter fjernes den beskadigede forrude. Falsen hvor forruden skal sidde renses for limrester. Herefter påføres en special-lim, den nye forrude lægges i falsen. Efter forruden er monteret i bilen, skal bilen stå stille i ca. 1 times tid for at limen skal tørre helt.

Dæk & Hjul har et sammenarbejde med et kørende autoglasfirma som kommer og udfører udskiftning af forrude hvor du befinder dig. Han udfører også reparationer af stenslag på stedet

 Når vi ankommer på aftalte tidspunkt, skal der være plads rundt om bilen så montøren kan komme til, ca. 1 m. 

 I tilfælde af nedbør er montøren nød til at stå i en garage eller lign. for at udskifte forruden. Hvis dette ikke er muligt, finder vi en ny dag/tid.

Efter forruden er monteret skal bilen stå stille i 1 times tid for at limen tørrer helt.

Husk vi også skifter hjullapper dæk på stedet, samt opbevarer sæsondæk på mit dækhotel. Små reparationer eller service på bilen med hente/bringe service tilbydes på hele Sjælland.

    udskiftning af forrude på bilen på hele Sjælland