Aircondition service bil

Aircondition service bil

Få et Aircondition service på din bil på min adresse.

Alle Air Condition anlæg i biler taber med tiden noget af kølemidlet og køleevnen bliver derfor dårligere og dårligere med tiden.

Et klimanlæg eller Air Condition (A/C) anlæg på en bil skal derfor serviceres mindst hvert 2. år for at bevare sin virkning og være effektiv i selv de varmeste perioder. Den bedste effekt opnår ved et årligt service på dit A/C anlæg.

Men det er ikke kun servicen på Air Conditionen der er vigtig. Kølelegemet i bilen skal også “vaskes” ren for bakterier for at undgå dårlig lugt i kabinen.

Pollenfilteret i klimaanlægget skal også skiftes jævnligt for at forhindre råd eller skimmelsvamp.

Uanset om din bil har klima- eller Air Conditionanlæg, skal det serviceres på samme måde, idet de bruger samme komponenter til at køle luften ned.

Selve servicen foregår ved at A/C anlægget tømmes for kølemiddel og renses for gammelt kompressorolie og kondens. Der udføres en vakumtest for lokalisering af eventuelle utætheder. Der påføres ny kompressorolie samt UV sporingsmiddel. Der påføres herefter nyt kølemiddel og A/C anlægget afprøves.

HUSK hellere forebygge end reparere.

Hvis der under vakuumtesten konstateres at anlægget er utæt, må der ikke fyldes kølemiddel på ifølge lovgivningen.

Kunden vil da blive opkrævet et beløb svarende til en times arbejde.

Husk vi også kan reparerer stenslag i forruden eller helt udskifte forruden. Skal du have skiftet hjul eller have nye dæk, klarer vi også det – og der er der hvor bilen befinder sig, bare det er på Sjælland.