Dækhotel på Sjælland

Dækhotel på Sjælland

Få dine vinter- eller sommerdæk opbevaret på mit Dækhotel på Sjælland

Jeg kommer ud på din arbejdsplads, din hjemmeadresse, i dit sommerhus eller hvor du er, bare det er på Sjælland.

I forbindelse med et hjulskift, eller hvis du skal have nye dæk, tilbyder jeg at opbevare dine hjul på mit dækhotel til du skal have skiftet dem igen. Det sparer dig for meget tid og besvær de to gange om året du skal have skiftet hjul fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt. Jeg tilbyder en aftale om fast hjulskift to gange om året, der hvor du befinder dig, bare det er i København eller på Sjælland.

Efter aftale kan vi også kontrollere at afbalanceringen er i orden, så bilen ikke ryster i rattet når de bliver monteret igen. Har du problemer med at rattet ryster, kan en hjuloptimering afhjælpe.

For at bruge Dæk & Hjuls dækhotel betales der et fast beløb pr. sæson (maks. 6 mdr.) Hjulene opbevares under optimale forhold og efterses for skader og slitage. 

Hvis du skal have et hjulskift eller nye dæk på bilen, så kontakt mig og hør hvor billig jeg faktisk er. Se i øvrigt min prisliste, som giver et godt overblik over mine produkter, bl.a. service på din bil med hente/bringe service, en udskiftning af forruden, mm.