Reparation af bil på adressen

Reparation af bil på stedet

Reparation af biler på adressen

Få udført reparation af biler på din adresse.

Jeg udfører mange små reparationer af biler på din adresse. Jeg kommer til din arbejdsplads eller derhjemme, bare det er på Sjælland.

En lille reparation af bilen på stedet kunne være udskiftning af  pærer, defekte sidespejle, slidte eller ødelagt viskerblade, defekte lygter eller fejlfinding på bilens elektronik.

Har du en mindre reparation du skal have lavet på bilen og er i tvivl om jeg kan udbedre reparationen – så ring endelig til mig eller skriv til mig i formularen til højre.

Små reparationer skal kunne udføres uden brug af lift og uden større adskillelse af bilen, da det udføres udenfor. Det er nogle sikkerhedskrav der skal overholdes, derfor kan bilen f.eks. ikke løftes op.

Små reparationer afregnes pr løbende time plus eventuelle reservedele.(udlæsning/sletning af fejlkoder afregnes separat – se gældende prisliste).

Jeg kan også reparere stenslag i forruden eller sågar udskifte forruden på stedet. Derudover tilbyder jeg også hjulskift eller dækskifte på stedet, og opbevarer gerne dine hjul på mit dækhotel, så du ikke skal bekymre dig om andet end ringe til mig på 2288 6644 eller evt. skrive.

    reparation af bil