Reparation af stenslag

Reparation af stenslag på adressen

Få udført reparation af stenslag i forruden på din adresse i København eller på Sjælland.

Vi kender det alle sammen – bang siger det lige pludselig og der er et stenslag på forruden. Et stenslag på forruden kan  næsten altid repareres, men en reparation af stenslag på forruden skal behandles hurtigst muligt. Men hvornår kan du få fri, passer det ikke ind i kalenderen, så er hjælpen lige her. 

Vi kommer til dig på adresse og reparerer stenslaget i foruden, bare det er I københavgn eller på Sjælland.

Dæk & Hjul har et sammenarbejde med et kørende autoglasfirma som kommer og udfører reparation af stenslag på forruder. Skulle uheldet være ude og stenslaget ikke kan repareres, så laver vi også udskiftning af forruden på din adresse.

Reparationer af stenslag udføres for at genskabe rudens styrke og forhindre, at ruden efterfølgende revner. En stenslagsreparation vil altid være synlig og synligheden afhænger af størrelsen af stenslaget, placeringen på ruden, alderen samt om det har været dækket af mod fugt og snavs, der forværrer resultatet. Vi kan derfor ikke på forhånd fortælle dig, hvor synlig reparationen bliver.

Hvis der er en revne i ruden eller stenslaget sidder for tæt på kanten skal forruden udskiftes.

Forudsætninger:

Der skal være plads rundt om bilen så montøren kan komme til.

I tilfælde af nedbør er montøren nød til at stå i en garage eller lign. Hvis dette ikke er muligt, finder vi en ny dag/tid.

Når nu vi er ude hos dig, kunne det jo være du skulle have skiftet dæk, få dem afbalanceret eller bare have skiftet til andre hjul. Alt det klarer vi også. Se vores prisliste.