Hjulskift på stedet

Hjulskift på stedet - dækker hele Sjælland

Hvorfor bruge tid og penge på at køre på værksted, når du kan få udført hjulskift på stedet?

Få udført et hjulskift på stedet der hvor du er, f.eks. på arbejdspladsen, på hjemmeadressen, i sommerhuset – bare det er på Sjælland.

Ved ankomst på aftalt adresse kontakter jeg dig telefonisk om at Dæk & Hjul er ankommet, og der udleveres eventuelt nøgler til bil. Derefter løftes bilen forsvarligt op på løftepunkterne, og hjulene afmonteres og afmærkes. Hjulene efterses for skader og slitage. Inden hjulskift, renses og smøres anlægsfladerne for at undgå at fælgen ”gror” fast. Efter hjulskiftet, bliver alle hjulbolte eller møtrikker spændt med momentnøgle med det antal kilo som bilfabrikanten foreskriver. Til sidst gives hjulene det korrekte dæktryk og eventuelt TPMS dæktryksovervågning bliver nulstillet.

Betingelser:

Bilen skal være parkeret så der er let adgang til alle 4 hjul. Der skal minumum være en afstand på 60 cm på hver side af bilen. Forhjulene skal være rettet op så de peger ligeud, og samtidig skal underlaget være jævnt og solidt. Er der monteret låsebolte på fælgene skal det oplyses, hvor låsetoppen forefindes inden hjulskift påbegyndes.

Har du vinter- eller sommerhjul, tilbyder jeg opbevaring af disse på mit Dækhotel, så har jeg dem med når du skal have skiftet hjul næste gang. Det kan ikke være nemmere.

Hjulene skal efter ca. 100-300 km efterspændes. Dette er kundens EGET ansvar.

Man er velkommen efter aftale til at få efterspændt sine hjul gratis på firmaadressen.

Er bilen ikke tilstede på aftalt tid og sted eller mangler låsebolten/hjulbolte bliver kunden faktureret for et hjulskift selvom det ikke er udført.

Husk jeg udskifter også forrude eller reparerer stenslag, laver service på din bil mm. Se mere på prislisten.