Leje af dæk

Leje af dæk på Sjælland


Leje af dæk gennem Dæk & Hjul


Har du leaset en bil i 12 eller 24 måneder uden en dækaftale med leasingselskabet er der som regel kun et sæt hjul med i kontrakten. Det betyder at du selv skal investere i vinterdæk eller sommerdæk. Dette kan ikke betale sig, når de nye dæk kun skal på bilen en eller to gange inden bilen skal afleveres igen. Du kan derfor med fordel leje dine dæk hos Dæk & Hjul.

Er din leasede bil med TPMS ventiler i hjulene, er det en god ide at leje sine vinterdæk eller sommerdæk, da man så sparer udgiften til 4 nye ventiler og 4 nye fælge.

Lej derfor dine vinterdæk eller sommerdæk hos Dæk & Hjul.

Leje af dæk gælder både for personbiler og varebiler.
Lejeperioden er på max 6 måneder og med fri kilometer. Som kunde vil du blive kontaktet, når det er tid til at skifte dæk tilbage igen. Dine afmonterede dæk kan opbevares hos Dæk & Hjul hvis dette ønskes. Se gældende priser her på hjemmesiden.

Betaling af dækkene faktureres enten månedligt eller samlet ved montering efter aftale med dig som kunde.  2 x montering og afbalancering samt kørsel til privaten eller din arbejdsplads er inkluderet i prisen.
Når du lejer dæk hos Dæk & Hjul er dækkene altid HELT NYE. Det betyder at dækkene ikke har været monteret på andre biler, og man undgår at dækkene er slidt skæve eller har anden form for skade fra tidligere lejere.

Dæk & Hjul lejer dæk ud i følgende størrelser. 13” 14” 15” 16” 17” 18” og 19”.
Du kan leje dæk i 3 kategorier hos Dæk og Hjul. Gode – Bedre – Bedst. Det gælder både vinterdæk og sommerdæk.

 

GODE DÆKBEDRE DÆKBEDSTE DÆK
SavaNokianHankook
SemperitNexenContinental
MaxxisToyaMichelin
MinervaBarumGoodyear
UniroyalBridgestonePirelli
SportivaKlebérDunlop

Opstår der punkteringer eller skader/hærværk på dækkene under lejeperioden, hviler regningen på reparation af dækket på kunden selv. Kunden skal kontakte Dæk & Hjul ved en hver form for skade på dækkene i lejeperioden. Ønskes det, kommer Dæk & Hjul gerne ud og lapper dækket på stedet hvis uheldet er ude. Se pris for lapning af dæk her på hjemmesiden.Ved tilbagelevering af dækkene efter endt lejeperiode kontrolleres de for skader sammen med kunden.Er der synlige skader på et eller flere dæk, som ikke kan tillægges almindeligt slid, opkræves der et beløb svarende dækkets nypris.
Leje af dæk hos Dæk & Hjul indbefatter det IKKE leje af tilhørende fælge. Det er KUN dækkene der lejes og sættes på bilens eksisterende fælge.
Har du leaset din bil i 36 mdr, eller skal du købe den fri til dig selv efter endt leasingperiode, kan det bedst betale sig at KØBE nye dæk eller købe et sæt komplette hjul (dæk og fælge). Dette kan også bestilles hos Dæk & Hjul.