Lapning af dæk på stedet

lapning af dæk på stedet

Lapning af dæk på adressen

Lapning af dæk på din adresse – SPAR kørsel.

Bilen står og er punkteret – hvad gør du? Ringer til mig, så kommer jeg ud til dig hurtigst muligt. Jeg udfører lapning af dæk på adressen, ikke kun i København, men på hele Sjælland.

Jeg kan lave en lapning af dækket på din adresse, så du slipper for at skulle have Falck til at hente bilen. Fra 1. januar 2018, er det kun lovligt at få lappet sit dæk af en fagmand. Dækket skal kontrolleres og lappen skal monteres indvendigt på dækket. Læs mere på FDMs’ hjemmeside

Vigtigt at lapning af dæk udføres af en professionel 

Jeg udfører kun lapning af dæk som foreskrevet. Ved en lapning,  afmonteres dækket først fra fælgen, selve karkassen på dækket kontrolleres for evt. skader. Kan hullet i dækket lappes, monteres der en lap INDEFRA på dækket. Herefter monteres dækket igen og hjulet får en afbalancering.

I biler med dæktryksovervågning (TPMS ) vil brug af tirefit resultere i at dæktrykssensoren går i stykker og en ny skal monteres. Læs mere om TPMS service af ventiler.

Lapning af dæk kan ikke udføres

Der er mange forskellige muligheder for at ens dæk punkterer, det kan være søm, skarpe sten, glas, etc. der laver hul i dækket. Kan du se et søm eller andet legeme i dækket, så lad det sidde og ring i stedet til mig, så undgår du at dækket taber luften. Men det kan ske at dækkets karkasse, som består at stålwire, kan ødelægges ved en punktering. Sker dette, kan dækket ikke lappes på lovligt vis og der skal et nyt dæk monteres. Hvis jeg ikke skal montere et nyt dæk, faktureres kunden for en time. Hvis Dæk & Hjul skal skaffe et nyt dæk, betaler kunden for forbrugt tid (kørsel).

Ring til mig og få en lapning af dæk på stedet – det sparer dig både for tid og penge og det bliver udført af en professionel dækmand.

Dæk & Hjul har mere end 25 års erfaring i dækbranchen, så du kan være helt tryg, jeg ved hvordan en lapning af dæk skal udføres lovligt og på bedste vis.

    lapning af dæk på stedet